Først dobbeltfødselsdag hos Laura (5) og Rosa (8).
Olaf er kommet på stranden med diverse tilbehør
Elsa er i sit isparadis
Indholdet er jordbærmousse og så en variant af limemousse som jeg fandt flere steder, bland andet hos Momses Univers, men hvor jeg har ændret en smule på opskriften til at passe mine smagsløg og vaner :)
Laves umiddelbart før kagen samles i bagering foret med bageplast:
4 dl piskefløde
2 dl creme fraiche
2 dl sødmælksyoghurt naturel
1,5 dl rørsukker
3 tsk fintreven limeskal (økologisk)
1 dl limesaft (ca. 6 limefrugter)
6 blade husblas
Udblød husblassen i koldt vand i 10 minutter
Pisk fløden let.
Pisk creme fraiche, yoghurt og sukker på lav hastighed til sukker er opløst.
Tag husblassen op og "kram" vandet af. Smelt over vandbad med limesaft og -skal.
Rør 2 spsk af yoghurtblandingen i husblassen, hvorefter det røres i resten af yoghurtblandingen. Vend derefter piskefløden i yoghurtblandingen.
Hæld moussen på den klargjorte kagebund og stil på køl min. 6 timer - gerne til dagen efter.
Klik her for flere frostkager
Hvordan har du lavet, det der skal forestille at være is? :-)
SvarSletHej Caroline, det blå "is" er isomalt. Det kan købes mange steder, f.eks. her: https://vildmedkager.dk/diverse/180-sk-klar-tempered-isomalt-uden-farve-125g.html?search_query=isomalt&results=2
Slet