lørdag den 28. januar 2012

Agnes cupcakes


Jeg besluttede mig for længe siden til at smage Agnes' cupcakes. I dag fik jeg muligheden, da vi var inde og besøge Torvehallerne - sammen med resten af København åbenbart - og så købte vi nogle stykker med hjem. Det er mini'er og det er Carrot, Dark Chokolate, Red Velvet og 'unavngiven'. Jeg spurgte hvad det var og så svarede ekspedienten at 'det var den som Dronningen fik', som om jeg burde vide at dronningen havde været og besøge dem.. Så vi kalder den HMS Margrethe..


Her er min helt egen private mening om de cupcakes jeg fik med hjem (og i øvrigt fik besked på at gå forsigtigt med ;) 

Carrot: God krydret smag i kagen, den er god fugtig. Der er tydeligvis rent faktisk gulerødder i. Frostingen er meget sød ved første møde, jeg kan godt smage osten, men det søde hviner en smule. 

Dark Chocolate: Kagen er ok, lidt harmløs. Frostingen smager dejligt og der kan man smage noget ægte chokolade. 

Red Velvet: Agnes Signaturkage. Her har jeg høje forventninger og jeg håber på et tidspunkt selv at få tid til at lave en god red velvet. Kagen er lidt tør og intetsigende.. Frostingen er slet ikke mig. Alt for smør-agtig og smagen er meget vag. Meget skuffet nu.

HMS Margrethe: Denne her er både med fyld og har noget fancy rødt pulverværk på toppen. Det ser spændende ud. Kagen er dejlig fugtig. Fyldet smager ikke af ret meget, måske er der lidt kaffe i? Det der røde syrlige på toppen er meget godt til at spille op imod den søde frosting, men jeg synes det har en mærkelig bismag. Min mand synes det var rigtig godt, vil jeg lige nævne.

De der stjerner de pynter med er noget sukkermasse. Hvis du spørger mig skulle de bare udelade dem, de har ingen funktion, de er ikke engang specielt pæne.. ?

Alt i alt en ok oplevelse. Jeg kunne sagtens nøjes med at spise 1 mini-cupcake, så havde jeg fået nok smagsindtryk og de er lidt tunge i det også. Jeg var rigtig skuffet over den der red velvet, men jeg vil alligevel selv prøve kræfter med den en dag. Nu hvor jeg læser det, synes jeg at det er noget kritisk, men måske var mine forventninger for høje til at de kunne leve op til det.. Jeg gir' dem nok en chance en anden gang.

Jeg er arrogant nok til at synes at mine egne cupcakes godt kan "hold their own", altså klare sig oppe imod Agnes. ;)

Kommenter meget gerne hvis I har prøvet Agnes og har en anden oplevelse eller tilsvarende! :)

2 kommentarer:

  1. Vi smagte et par forskellige til en fest sidste år, og de overraskede mig positivt, men jeg havde heller ikke særlig høje forventninger :-)

    Der var dog ret stor forskel på dem. Gulerodskagen var glimrende, men min favorit var en med bær og lilla topping... kan desværre ikke huske hvilken slags bær. Men chokoladekagen var ret intetsigende, og det var i det hele taget ret blandet, hvor gode/kedelige de var.

    Hjemmelavede kan sagtens konkurrere med Agnes Cupcakes - og så er det jo hyggeligere at bage selv :-)

    SvarSlet
  2. Jeg ved ikke, om jeg sådan må reklamere, men på joyofbaking.com har de en opskrift på nogle rigtig gode red velvet cupcakes (og også en anden til en hel kage) + topping. Har selv bagt dem flere gange, så hvis du har lyst, synes jeg, du skal gi' dem et forsøg :)

    SvarSlet