lørdag den 30. november 2013

Smølfine-kage

- eller - endnu en smølfekage, men denne gang til Olivia som bliver 3 år og er vild med Gammelsmølf og Smølfine :) Kagen har allerede affødt endnu en Smølfe-kage-bestilling i januar, så det er godt jeg er ved at være ok til at lave smølfer i fondant..


Indholdet er en chokoladekage med jordbær/citron-smørcreme. Opskriften på chokoladekagen ses her. Jordbærcremen laves ved at koge ca. 150 g jordbær sammen med skallen og saften fra en økologisk citron samt lidt sukker og vanille i 15 minutter. Herefter sies jordbærene fra og jordbær/citronsaften røres i en almindelig smørcreme med 1 pk. flormelis og 150g usaltet smør. 


Smølfine og Gammelsmølf er gået i juletræsskoven og har lavet en snemand :) Der er også nogen der har hakket hul på isen så man kan fiske lidt. På siden af kagen er lidt snefnug. Juletræerne er vafler dækket med hvid smørcreme og pyntet med sukkerkugler. "Søen" er lavet med piping-gel der har fået lidt blå farve og glimmer. 

Det er en noget tung kage pga. den almindelige chokoladekage som bunde, men der skulle være til mange mennesker i en mindre kage for at holde prisen nede, så den lever op til kravene. Kagen er i øvrigt dryppet med appelsinsaft før den er lagt sammen med jordbærcremen.

Små detaljer til fantasien.Ingen kommentarer:

Send en kommentar