søndag den 10. juli 2016

Student med lilla bånd

Studenterhuerne er ligesom så meget andet en sæsonpræget ting. De kommer nu i alle regnbuens farver og med alt muligt tingel-tangel som tilbehør. Der er ikke grænser for hvad producenterne har fundet på og det gør det pænt svært at gengive i kage, men det er selvfølgelig også dét der er sjovt når det så lykkes ;)

Her er Stephenies studenterhue med lilla bånd. Det lilla bånd er fra HG-uddannelsen, hvor man er 2 år på skole som forberedelse til en 2-årig uddannelse indfor handel eller butik.

Indeni kagen er gulerodskage, som smager superdejligt med ostecreme, men selve kagetypen er ret blød i forhold til at lave en 3d kage, så jeg fik min sag for, men det lykkes da til sidst og huen kom med til festen.


Hvordan laver man den der kokarde, årsknapper og de andre detaljer? Med stor omhu og megen fritid er det korte svar. Her er en lille, desværre ikke så god kvalitet, video af hvordan man laver den almindelige kokarde. Problemet opstår så, når man nu kan få den sol, måne og stjerner i stedet for kors, men det må du selv finde ud af ;) :) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar