tirsdag den 6. september 2011

Chokolade med chokolade på

Den her gik hen og blev en klassiker lige med det samme. Dem der har smagt dem kommer altid og spørger om ikke jeg skal lave dem igen. Jeg har lavet dem til fødselsdage, venner, Røde Kors arrangementer og familiekomsammen og det er altid det samme (heldigvis).


Det her er de første af slagsen og jeg har ikke helt styr på hvadfor noget pynt jeg vil bruge på dem. Siden hen har jeg kaldt den for Trippel-chokolade-drøm og så er pyntet på toppen hvid chokolade.

Frostingen er en almindelig frosting med chokolade.

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Anbefalet af Eva Romme har jeg kigget på din blog for at blive klogere på cupcakes...men det er ikke let lige at komme ind og få et overblik. I bloggen skriver du selvfølgelig i en tidslinie, hvor jeg ikke kan se hvad der er blevet udviklet til perfektion og er din bedste opskrift nu...
  Vil foreslå at du laver et begynder-indlæg, f.ex. med dine to bedste kageopskrifter og de to bedste frostings. Har du fundet ud af hvorfor marengsfrostingen skiller?

  Med venlig hilsen
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henrik
   Tak for din hilsen. Jeg vil se på at lave en 'best of' som du foreslår. Og nej, jeg har ikke taget mig tid til at tage kampen op med marengsfrostingen endnu, men jeg bliver nødt til det en af dagene, for når den vil, så er den helt klart den bedste!

   Hilsen
   Lise

   Slet