Her er en lille how-to med de små fondant-blomster jeg laver. Der er selvfølgelig ca. tusind forskellige måder at gøre det på, men jeg er rigtig glad for de her på mine cupcakes.
|
Her er remedierne: Udrulningspind, blomster-udstikker, fondant,
gul pastafarve, tyloselim, pynt fra Dr. Oetker og støvdragere
(ikke spiselige). Her ikke vist de holdere jeg bruger til at tørre
blomsterne med og maizenamel. |
|
Fondanten udrulles ovenpå lidt Maizenamel så det ikke sidder fast
på underlaget. Blomsterudstikkeren bruges som en småkage-
udstikker til at udstikke blomsten. Overskydende fondant
fjernes, og så rulles bladene ud med pinden. |
|
Så er alle bladene rullet ud, her med gul fondant, og blomsten
er klar til at komme i holderen. |
|
En lille kugle hvid fondant rulles og en LILLE smule tyloselim
duttes i midten af blomsten, så hænger kuglen fast. Så er der
klar til pynt og kun fantasien sætter grænser. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar