Kagen er lyse bunde:
250 g smør
1,5 dl vand
3 store æg
400 g sukker
2 tsk vanillesukker
250 g mel
90 g maizena
1,5 tsk bagepulver
Smør og vand smeltet sammen og køles lidt af imens du pisker æg, sukker og vanille sammen til det bliver hvidt og luftigt. Vend de tørre ingredienser i æggemassen skiftevis med smørvandet. Dejen skal nu hvile i 15 minutter. Vend rundt igen og bag som kage ved 180 grader i ca. 45 minutter.
Fyldet er en almindelig kagecreme (Claus Meyer opskift, dog med reduceret sukkermængde) og så er det rørt med lidt flødeskum for at gi det lidt mere luft. Så er der appelsinfileter i og lidt knuste makroner. Jeg dryppede bundene med lidt appelsinsaft og en lille smule Grand Marnier.
Fødselaren spiste efter sigende den lyserøde Kitty :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar