mandag den 2. april 2012

New York Cupcakes

Nøj der har da været noget stille på bloggen her et stykke tid hva? Undskyld fraværet, men der har sq ikke været så meget tid til de skønne kager for hverdags-trummerum med syge børn og hvad der ellers hører sig til.
Heldigvis har jeg vundet en tur til NEW YORK med Finansforbundet for noget tid siden. 4 dage med alt betalt og så godt nok et stramt program skulle jeg hilse og sige.
Et af mine absolut SKAL punkter, var at smage en cupcake fra byen selv. Ikke nødvendigvis på Magnolia Bakery hvor Carrie får dem fra, men i hvert fald en original fra byen selv og så måtte jeg jo forbi den famøse 'Cake Shop' for at købe udstyr og hold da op, der skulle jeg nok have sparet lidt mere sammen..

Her er lidt af udvalget. Hvad skulle jeg nu vælge. De er ret store - meget større end herhjemme, så at spise mere end én var udelukket. Her var chokolate chip fudge, vanilla og red velvet.

Valget faldt på en karamel-cupcake (og en latte).
Det var så her jeg følte mig lidt snydt. Det var kun pynten der var karamel. Selve kagen var en chokolade-kage -omend en god en af slagsen, så var det sq lidt kedeligt når det kun var den der (bløde) chokoladedims på toppen der indeholdt karamel. Mere ku jeg altså ikke spise af den.. :)

Så var der Cake Shop på West 22nd Street. Der var noget for pengene! Jeg måtte virkelig begrænse mig. 

Fantastisk tur, kan anbefales - også for alt muligt andet end cupcakes!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar