fredag den 11. maj 2012

Rosencupcaken

Vi har på mit arbejde fået ny adresse, nye kolleger - fordi vi er fusionerede - og nye chefer og det hele. Så jeg tænkte at de da kunne blive forkælet med en cupcake og det endte med at blive dagens samtaleemne på flere etager. Jeg fik en masse ros for dem og de blev næsten spist alle 36!


Det er som sædvanlig min yndlings-chokoladecupcake og denne gang med kombineret vanille- og jordbærfrosting. Det er den almindelig frosting med smør og flormelis, drysset med en smule glimmer. Jeg ville have lavet en marengs-frosting men den glippede for mig IGEN! Jeg er godt træt af den efterhånden. Når den virker er den bare SÅ lækker, men tit så skiller den for mig og jeg aner ikke hvad det er jeg gør galt.. Det er meget frustrerende. Jeg må øve mig noget mere. 

De ser virkelig flotte ud på rad og række alle de roser og jeg tænker at det kunne være flot på et display til et bryllup en gang. Jeg må se om jeg får lov at lave det.

Jeg fik en bestilling på nogle gulerodscupcakes til næste gang, og det har jeg faktisk ikke lavet før, så det kunne da være en sjov udfordring at kaste sig over til næste gang. Hvis der er nogen der kender en god opskrift, så modtages den gerne her i link-form :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar