tirsdag den 3. februar 2015

Klokkeblomst-kage

Jeg elsker eventyrkager og på den her fik jeg lov at gå amok fordi den var til Freyas børnehave i anledning af hendes 4-års fødselsdag, så der skulle jo gerne være en masse at kigge på - og ikke mindst så hvert barn kunne få noget pynt på tallerkenen.

Sikke en masse ideer jeg havde til hvordan en klokkeblomstkage kunne se ud og de er bare så mange flotte kager hvor dekoratører har lavet hendes hus eller den der flod der deler sommer/vinterlandet i "vingernes hemmelighed" (som er en virkelig sød film).

Jeg endte på den her


Klokkeblomstfiguren øverst er fra Bullyland. Jeg er stadig ikke stærk nok i menneske-figurer til at jeg vil sætte dem på kagerne, men det skal nok komme. 

Ellers er det jo Sommer- og vinterhaven fra Ønskelandet. Se lige ham larven, blev han ik' meget sød og den skeløjede bi er jeg også lidt glad for. Den har ingen brod, det var den for sød til ;)

Indhold er "klassens-time" chokoladekage i lidt tykke bunde med jordbærmousse imellem. Fødselsdagsbarnet elskede kagen, men var ikke så vild med jordbærmoussen. Mine unger spiser bare pyntet og lader kagen være, så det er ok med mig..

2 kommentarer:

 1. Hej. Og hold nu op for en fin kage du har dekoreret der. Jeg er virkelig imponeret - men kan heller ikke sådan noget overhovedet :-) Din datter må have været pavestolt, da hun præsenterede den i børnehaven.
  Mange hilsner Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Den var et stort hit i børnehaven og mange tak for rosen :)

   Slet