torsdag den 17. april 2014

Lakridsmarengs

Midt i påskemylderet besluttede vi os lige for at lave lakrids-marengs og de smagte bare SÅ godt, så det skal helt sikkert prøves igen.


ca. 200 g friske æggehvider
120 g sukker
50 g flormelis
lidt lakridssirup
lakridspulver

Æggehviderne piskes først langsomt, til de er skummende. Sukkeret tilsættes lidt efter lidt og der piskes til hviderne er helt stive. Tilsæt flormelis og pisk det godt ind i hviderne. Vend lidt lakridssirup i - vi brugte kun en knivspids, men det kommer an på hvor meget lakridssmag du vil have i dem. Drys med lakridspulver.

Brug en sprøjtepose og tyl til at sætte små kys eller fuglereder på en bageplade. Hvis det flyder ud, har du ikke pisket æggehviderne nok.

Bages ved 110-120 grader alm. varme i 35-45 minutter alt efter hvor sej du gerne vil have midten af marengsen skal være. Smag en hvis du er i tvivl om hvordan de er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar